lördag 2 oktober 2010

Fetaostfisk

Hoppas att alla därute njuter av att det är helg! Själv tycker jag det är uuuur-skönt. :)
Idag får jag bjuda på ett egenkomponerat recept, kan ju ändras efter vad man tycker är godast själv!

Fetaost fisk, 4 portioner
600-800 gram fisk (lax, torsk etc.)
3 dl cremefraiche
1 paket fetaost, det du föredrar
1 styck lime, skal och saft
1 msk honung, flytande matlagning
salt, peppar, citronpeppar..

Gör såhär:
Lägg de rensade fiskfileerna i en ungfastform. Krydda med lite salt och citronpeppar på båda sidorna och badda in det i fisken. Sedan gör du såsen, jag gör ibland dubbelsats för att ha en sats på fisken i ugnen och en sats kall brevid maten. Häll cremefraiche i en skål, salta och peppra. Pressa 1 st lime och riv i skalet, samt 1 msk honung - häll i cremefraichen. Smula halva paketet med fetaost i såsen, sen är det klart! Fördela jämt över fiskfileerna och sätt sedan in i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter. Servera med bulgur och en sallad (med fördel kan du blanda i andra halvan av fetaosten i salladen).. Hoppas det smakar!!

lite ljust kort, men hoppas det funkar..

1 kommentar:

  1. Mmm ser gott ut ANna :)
    FIn blogg!!
    Kram EVelina

    SvaraRadera